Колекция от книги за руни

руни

Руните са една от малкото системи за предсказване, които могат не само да разкажат за миналото или настоящето, но и да помогнат за промяната му. Разбира се, ако искате да направите това.

Съдържание:

1. Мъдрост на руните

Руните са една от малкото системи за предсказване, които могат не само да разкажат за миналото или настоящето, но и да помогнат за промяната му. Разбира се, ако искате да го направите. И как да направите това, ще разберете, като изучите описанието на руните, като вземете предвид магическите техники на руните, които са дадени в книгата на известния езотерик Дмитрий Невски "Мъдростта на руните".
Книгата е разделена на две части. Първата част ще ви разкаже за предсказуема работа с руни, ще ви запознае с основните значения на руните, ще ви каже как да разгледате по-добре и по-точно бъдещето си.
Втората ще ви позволи да промените хода на събитията, значението на прогнозите, да контролирате настоящето и бъдещето. Това е практическо ръководство, което може да ви научи как да работите с руни от основите до най-високото ниво.

2. Руски руни

Руската писменост е съществувала 24 хилядолетия преди Св. Кирил и Методий.
Свещеният език на влъхвите бяха руните на Макоши.
Езикът на миряните беше Руните на семейството. Последните породиха скандинавските руни, гръцката буква и латинската азбука. Кирилицата, от друга страна, представлява порядъка на Руните на семейството, почти непроменен.

Какво е? Дръзка научна хипотеза? Вече не! Поредица от книги на председателя на комисията по култура на Древна Рус RAS, професор на Държавния университет по управление акад. Валери Чудинов, представя зашеметяваща колекция от факти за древноруската писменост. Той разсекретява всичко, което е било замълчавано толкова дълго. Надписите, прочетени от учения, оставени от предците ни, ни позволяват да видим накрая истинското лице на историята на русите, славянската цивилизация, Евразия и цялото човечество.

3. Знаци и руни на влъхвите

Тази книга разказва за руните и знаците на славяните, за писменото наследство от предхристиянската епоха, за пазителите на тайни и рунически славянски ръкописи. Дава се и сертификат за руна.

4. Руни за начинаещи

Тази книга е за това как да използвате руни, за да практикувате гадаене, гадаене и магия. Ще се запознаете с всяка руна, ще изучите нейното значение, можете да направите руните сами. Той също така представя принципите на оформлението на руните, основите на руническата магия, създаването на талисмани, ритуалното издълбаване и освещаване.
Постепенно пропити със силата на руните, вие ще станете наследници и последователи на древноскандинавските гадатели и тяхната велика, благородна кауза, носеща добро, изцеление, визия за миналото и бъдещето.
Книгата, която е издържала няколко препечатки в Америка и е преведена на няколко езика, сега е на руски език!
За широк кръг читатели.

5. Свещени руни. Магически символи на север

По-голямата част от тази книга се състои от исторически материали (митове, химни, руническа литература, надписи и др.). благодарение на което читателят има възможност самостоятелно да провери целия ход на разсъжденията и изводите, направени от тях. Тъй като руническата езотерика може и трябва да се основава на историята, в противен случай няма да стигнете далеч в нея.

6. Руни на славяните и глаголица