danov
Баба Ванга разкрила новото прераждане на Учителя Петър Дънов

Баба Ванга разкрила новото прераждане на Учителя Петър Дънов

Баба Ванга разкрила новото прераждане на Учителя Петър Дънов след неговата физическа смърт

Последователите на Бялото братство в миналото, които са имали възможност да комуникират с все още живия Петър Дънов разказват как на неговото погребение имало много странни звуци, които се чували наоколо, а всички знаели, че духът на Учителя Петър Дънов е около тях и им дава знак.

Най-близките на Учителя Петър Дънов разбрали, че той сам избрал деня и часа на своята физическа смърт, когато почувствал, че е изпълнил своята мисия на Земята и когато усетил своето физическо тяло вече немощно.

По принцип знаем за духовния лидер Далай Лама, че той влиза от прераждане в прераждане. Когато почине и изминат няколко дена, неговите последователи започват да го издирват в кого се е преродил отново.

Много лесно откриват къде е влязъл духът на стария Далай Лама, защото въпреки детската възраст, той помни всички събития от последния си живот, сякаш никога не е излизал от предишното си тяло.

Според Баба Ванга точно това се е случило и с Учителя Петър Дънов. Не след дълго той отново влязъл в реинкарнация, за да продължи да се труди за благото на всички човеци.

Според ПИК Баба Ванга разказала тази тайна на Нешка Робева, с която са близки приятелки. Баба Ванга казала, че ако види новото физическо тяло, веднага ще разпознае, че вътре се е заселил духът на Учителя Петър Дънов.

Освен това, Баба Ванга горещо препоръчала всеки да чете книгите на Учителя Петър Дънов, защото те са пълни с огромна мъдрост.

Днес научихме много любопитна информация за живота на Баба Ванга. Онази прословута вихрушка, която я понесла и захвърлила в храстите със слепи очи всъщност не била обикновен катаклизъм на природата, а вихър, предизвикан от извънземни.

danov
Баба Ванга разкрила новото прераждане на Учителя Петър Дънов

Много години по-късно Баба Ванга споделила на свой близък приятел, че се събудила в една огромна зала, където имало изключителни апарати и много извънземни.

Те започнали нещо да правят на главата й и тогава тя загубила съзнание. Научете още за тази мистерия ТУК.

сподели бутон

За Калинка Петрова

Казвам се Калинка Петрова. Завършила съм „Журналистика”. Станах част от екипа на "Марс Медия" през 2011 г. Пиша за сайта Chudesa.net. Освен за чудесата около нас, водя рубриката за християнските празници и традиции. Следя благотворителните инициативи и дарителските кампании, които се провеждат в полза на нуждаещите се и на които Chudesa.net отделя особено внимание, за да бъдем максимално полезни на всички наши читатели.

Прочети още

Стилни, оригинални и забавни пожелания за рожден ден на мъж.

70+ стилни пожелания за рожден ден на мъж. ЧРД картички за Фейсбук

Стилни пожелания за рожден ден на мъж, оригинални и забавни. Картички за Фейсбук с пожелания …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *